Publikované užívateľom TAElektro Dňa 15.február.2024

Medzi našich stabilných zákazníkov patria veľmi nároční poslucháči z radov hudobníkov, zvukárov, producentov a dídžejov a samozrejme aj bežní ľudia, ktorí si potrpia na vernosť a čitateľnosť zvuku, na jasný a verný prednes zvukových tranzientov a na poctivú výrobu. Všetkým tým sú určené naše najnovšie dvojpásmové reprosústavy TA ELEKTRO X. V nich našli uplatnenie veľmi kvalitné reproduktory talianskej výroby značky SICA. Ako hlbokotónový (stredobasový) je použitý High End menič SICA 5,5H 1,5CP s výkonom 120W RMS /240W MUSIC, s frekvenčným rozsahom 48-5500Hz. Stredovýškový menič LP98.25/245TW s výkonom25W RMS/120W MUSIC prenáša rozsah frekvencií 2000 až 20000Hz. Oba meniče majú celokovovú konštrukciu, stredobasový reproduktor má odvetraný spodný tlak spod strediaceho pavúka. Reprosústava je riešená ako basreflexová s rozmermi 335x220x235mm. Postavená je z kvalitného MDF materiálu s polomatným čiernym lakom. Vzadu na ozvučnici je skrutkovací terminál, do ktorého je možné pripojiť káble zasvorkovaním, alebo pomocou banánikov. Ak máte malý priestor, ale napriek tomu ste nároční a chcete počúvať čistý, výkonný a vysokodynamický zvuk – tieto sústavy vám určite vyhovejú. Radi vám ich predvedieme u nás v predajni TA ELEKTRO, Orlia 11 v Košiciach, 10 minút pešo z vlakovej aj autobusovej stanice a 5 minút pešo z Auparku.

Poznámka – na fotografii má reproduktor nesprávny štítok Cinema Centre, ktorý bol už samozrejme vymenený za správny TA Elektro X.

Komentáre sú uzavreté.


 

Vážení zákazníci.

 

Ak si chcete vypočuť naše nové reprosústavy v štýle rokov osemdesiatych, napájané elektrónkovými zosilňovačmi Tesla MONO130 (4x EL34), radi Vás privítame u nás v predajni TA Elektro. Pred tým si však môžete predajňu aj spomínané reprosústavy pozrieť cez Street View na Google Maps. Radi Vás privítame. A špecialitka pre Vás - prvý máj 2024 bude pre nás dňom otvorených dverí, kedy Vám radi ukážeme aj zbierku starých gramofónov.

 

Ďakujeme.

Tím TA Elektro