Publikované užívateľom TAElektro Dňa 18.máj.2023

Pri značke KRUGER&MATZ sme si už zvykli na vynikajúcu kvalitu produktov s výborným pomerom cena/výkon. Inak tomu nie je ani pri bezdrôtových slúchadlách KRUGER&MATZ Warrior G3. Tieto využívajú technológiu Bluetooth 5.0 so stabilným pripojením a nízkou spotrebou energie. Warrior G3 majú herný režim s nízkou latenciou, ktorá vám umožní zbaviť sa problémov so synchronizáciou zvuku medzi videom a zvukom pri hraní. Mikrofón pre online komunikáciu s ostatnými hráčmi je samozrejmosťou. Puzdro, v ktorom sú uložené slúchadlá Warrior G3 má podsvietenie, ktoré je nielen pekným designovým prvkom, ale súčasne informuje o stave batérie. Vďaka ovládacím panelom slúchadiel môžete prijímať hovory, alebo meniť skladbu bez toho, aby ste museli vyťahovať telefón z vrecka. Na jedno nabitie vydržia poskytovať kvalitný zvuk až 5 hodín.

Veľkosť reproduktora: 7 mm
Frekvenčná odozva: 20 Hz – 20 kHz
Impedancia: 32 Ohm
S/N pomer: > = 97 dB
THD: = <5%
SPL (hladina akustického tlaku): 103 dB +/- 3dB
Verzia Bluetooth: 5.0
Rozsah Bluetooth: až 10 m
Profily Bluetooth: AVRCP, A2DP, HSP, HFP
Vstavaný mikrofón
Citlivosť mikrofónu: 103 ± 3 dB
Podpora hlasových hovorov
Prehrávanie hudby
Pracovný čas počas hudby / hovorov: až 5 h
Kapacita batérie: 45 mAh (slúchadlá); 400 mAh (nabíjacia stanica) Nabíjací
napätie: 5 V / 1 A
Balenie obsahuje: špunty do uší (3 veľkosti), nabíjacie puzdro, USB kábel, užívateľská príručka

Designovo veľmi pekné a zvukovo vynikajúce slúchadlá vám radi ukážeme u nás na predajni TA ELEKTRO, Orlia 11 v Košiciach, 10 minút pešo z autobusovej aj vlakovej stanice smerom do centra mesta a 5 minút pešo z Auparku.

Komentáre sú uzavreté.


 

Vážení zákazníci.

 

Ak si chcete vypočuť naše nové reprosústavy v štýle rokov osemdesiatych, napájané elektrónkovými zosilňovačmi Tesla MONO130 (4x EL34), radi Vás privítame u nás v predajni TA Elektro. Pred tým si však môžete predajňu aj spomínané reprosústavy pozrieť cez Street View na Google Maps. Radi Vás privítame. A špecialitka pre Vás - prvý máj 2024 bude pre nás dňom otvorených dverí, kedy Vám radi ukážeme aj zbierku starých gramofónov.

 

Ďakujeme.

Tím TA Elektro