Publikované užívateľom TAElektro Dňa 2.december.2021

Nielen počas zimného obdobia, ale aj počas celého roka je dôležité kvalitne nabíjať a dobíjať rôzne typy akumulátorov.

Táto viacstupňová nabíjačka autobatérií je vhodná pre nabíjanie a udržiavacie nabíjanie 6V a 12V olovených akumulátorov s elektrolytom (WET), s elektrolytom v absorpčnej tkanine (AGM), alebo gélovým elektrolytom (GEL). Je schopná poskytnúť maximálny nabíjací prúd 4A pri nabíjacích napätiach 7,3V/14,4V/14,7V. Akumulátory 6V dokáže nabiť v rozmedzí kapacít 1,2Ah až 14Ah a 12V akumulátory v rozmedzí kapacity 1,2Ah až 120Ah. Počas nabíjania prebieha 7-krokový, plne automatizovaný cyklus a ukončením nabíjania a prechodom do udržiavacieho cyklu. Nabíjací cyklus pozostáva z automatickej diagnostiky, kedy si nabíjačka zistí aktuálny stav akumulátora, ďalej oživenia s prechodom do nabíjacieho stupňa I. a II., absorpcie, ukončenia nabíjania a prechodu do udržiavacieho stupňa I. a II. Nabíja maximálne šetrne, ale súčasne vyťaží z vášho akumulátora plnú kapacitu.

Radi vám nabíjačku ukážeme u nás v predajni TA ELEKTRO, Orlia 11 v Košiciach, 10 minút pešo z vlakovej a autobusovej stanice a 5 minút pešo z Auparku.

Komentáre sú uzavreté.


 

Vážení zákazníci.

 

Predajňa funguje v bežnom režime a otvorená je v čase 09:00-18:00. Tovar si môžete objednať aj prostredníctvom e-mailu (taelektro11@gmail.com) alebo telefonicky (055/685 40 83).

 

Orientačný katalóg môžete nájsť na našom testovacom e-shope.

 

Ďakujeme.

Tím TA Elektro