Publikované užívateľom TAElektro Dňa 3.máj.2019

Prevádzkovatelia reštauračných a hotelových zriadení mnohokrát riešia problém s ozvučením svojich priestorov, pričom niektorí z nich ostávajú verní starším riešeniam za pomoci receiverov, prípadne rôznych druhov domácich kín. Poväčšinou však takéto riešenia nespĺňajú požiadavky moderného a komfortného ozvučenia. Preto by sme vám radi predstavili ozvučovaciu sadu PS560WF. Táto sada pozostáva z dvoch dvojpásmových reprosústav o výkone 2x20W, pričom stredobasová sekcia je osadená 5,25″ hlbokotónovým reproduktorom a vysokotónová 0,5″ reproduktorom. V jednej z reprosústav sa nachádza digitálny zosilňovač o výkone 2x20W RMS a táto sa ďalej prepája káblom s druhou – pasívnou reprosústavou. Obe reprosústavy je možné na stenu namontovať pomocou otočných konzol, ktoré sú súčasťou balenia. Pomocou aplikácií v smartfóne MUZO alebo SMART SONIX je možné prehrávanie internetových rádií a podcastov. Taktiež je možné prehrávanie hudby cez bluetooth. Súčasťou výbavy je aj diaľkové ovládanie zostavy.
– Kompatibilné: s Android, IOS a Windows.
– Podpora: Airplay, DLNA, WIFI Direct (Miracast).
– Streamovanie služieb: Spotify, Qplay, Melon, TuneIn, iHeartRadio, Napster, atď…
– Wifi štandard: IEEE802.11b, IEEE801.11g, IEEE801.22n
– Audio formát: AAC LC/LTP, HE-ACCv1, HE-ACCV2 AMR-NB AMR-WB, FLAC, MP3, Vorbis, PCM/WAVE, ALAC
Vonkajšie rozmery reprosústavy sú 176x266x190 mm a hmotnosť reprosústavy je 6kg. Súčasťou balenia je aj AC napájací adaptér 230V/12VDC.
Ak máte viac samostatných priestorov vo vašej reštaurácii, kaviarni, alebo hoteli, alebo si chcete ozvučiť priestory doma, toto zariadenie poskytne vám aj vašich zákazníkom možnosť komfortu a voľného výberu hudby. Radi vám túto zostavu ukážeme u nás na predajni TA ELEKTRO, Orlia 11 v Košiciach, desať minút pešo z autobusovej a vlakovej stanice smerom do centra a 5 minút pešo z Auparku.

Komentáre sú uzavreté.


 

Vážení zákazníci.

 

Predajňa funguje v bežnom režime a otvorená je v čase 09:00-18:00. Tovar si môžete objednať aj prostredníctvom e-mailu (taelektro11@gmail.com) alebo telefonicky (055/685 40 83).

 

Orientačný katalóg môžete nájsť na našom testovacom e-shope.

 

Ďakujeme.

Tím TA Elektro