Publikované užívateľom TAElektro Dňa 17.máj.2023

Dnes môžeme rozdeliť ľudí na niekoľko skupín poslucháčov. Tento článok je určený najmä tým, ktorí si radi veci vyrábajú podľa vlastného vkusu a radi dávajú veciam vlastný design. Ak patríte k náročnejším poslucháčom, ale z rôznych dôvodov nechcete, alebo nemôžete investovať veľa financií do drahých značkových reprosústav, je stále dosť možností, ako si postaviť vlastné reprosústavy za prijateľných podmienok. Napríklad voľbou reproduktorov SICA. Jedná sa o kvalitnú taliansku značku, ktorá ponúka napríklad 6,5″ , alebo 5,5″ koaxiálne reproduktory s výkonom 120W/240W, frekvenčným rozsahom 55-180000Hz, či 60-20000Hz a citlivosťou 91,3dB a 89,8dB. reproduktory s kovovým košom, uvoľnením spodného tlaku spod strediaceho pavúka, čo súčasne zlepšuje chladenie. Sú to typy 6,5CP 1,5CP a 5,5 C 1,5 CP. Zároveň týmto reproduktorom pre dosiahnutie veľmi dobrých výsledkov postačujú pomerne malé ozvučnice uzatvorené, alebo bassreflexové s objemom od 7 do 11 litrov. A ak by ste mali problém s návrhom výhybky – potom vedzte, že spoločnosť BS ACOUSTIC už vyriešila tento problém za vás a ponúka vo veľmi prijateľných cenách výhybky na uvedené dva typy reproduktorov SICA v prevedení Bi-Wiring (čo samozrejme nemusíte využiť – ale táto možnosť tu je). Záverom už len dodáme , že vzhľadom k množstvu stolárskych firiem a materiálov si môžete vyrobiť vlastný design na mieru. A zvukového výsledku sa naozaj obávať nemusíte. Radi vám reproduktory SICA ukážeme u nás v predajni TA ELEKTRO, Orlia 11, v Košiciach, 10 minút pešo z vlakovej aj autobusovej stanice smerom do centra mesta a 5 minút pešo z AUPARKU.

V závere ešte dodáme, že ak sa rozhodnete si postaviť reprosústavy ako dvojpásmové, ale nie koaxiálne – aby ste prípadne vedeli experimentovať aj s iným vysokotónovým , alebo stredobasovým reproduktorom, SICA ponúka aj stredobasové a vysokotónové reproduktory zvlášť. Prajeme vám veľa radosti pri navrhovaní a ešte väčšiu radosť pri posluchu.

Komentáre sú uzavreté.


 

Vážení zákazníci.

 

Predajňa funguje v bežnom režime a otvorená je v čase 09:00-18:00. Tovar si môžete objednať aj prostredníctvom e-mailu (taelektro11@gmail.com) alebo telefonicky (055/685 40 83).

 

Orientačný katalóg môžete nájsť na našom testovacom e-shope.

 

Ďakujeme.

Tím TA Elektro